Simundza
Simundza_kuhinja_cement-siva-drvo1

Kuhinje po mjeri

Kuhinje su srce svake kuće, a kuhinje po mjeri su san svakog vlasnika stana. Izrada kuhinja po mjeri omogućuje potpunu prilagodbu potrebama i željama kupca, a medijapan, pločasti materijali i drugi dekorativni materijali čine je još ljepšom i funkcionalnijom.

Bojani medijapan je popularna opcija za izradu kuhinja po mjeri. Bojani medijapan je otporan na vlagu, vrućinu i mehanička oštećenja, što ga čini idealnim za kuhinje. On također daje jedinstvenu estetiku i omogućuje kupcu da prilagodi boju kuhinje svom ukusu.

Pločasti materijali, kao što su laminati, MDF i iverica, također su popularni za izradu kuhinja po mjeri. Oni su otporni na vlagu i vrućinu, a laminat je čak i otporan na ogrebotine. Pločasti materijali su također dostupni u različitim bojama i dezenima, što omogućuje kupcu da prilagodi izgled kuhinje svom ukusu.

Dekorativni materijali kao što su staklo, kamen i keramika također se koriste za izradu kuhinja po mjeri. Oni daju dodatnu estetiku i luksuz kuhinji, a keramika je izvrstan za radnu površinu jer je otporna na vlagu i toplinu.
Slobodno nam se obratite za ugovaranje i dizajn vaše kuhinje.