Simundza

Građevinska stolarija – Škola trogir

Izvodili smo radove postavljanja prozora i glavnih ulaznih vrata prema specifikacijama projekta i restauratora. Radili smo u skladu sa svih propisanih standarda i normi, te smo se trudili osigurati da se radovi izvode brzo i efikasno, bez prekida u radu škole. Svi zatvori na zgradi morali su biti identična replika starim detaljima.
Započeta renovacija se odnosi na prozore na prizemnom katu kao i glavna ulazna vrata koja su bila i izrazito lošem stanju i trebalo ih je iz sigurnosnih razloga što prije zamjeniti novim, istim vratima sa identično repliciranim detaljima.

Sudjelovanjem u renoviranju škole Petar Berislavić, Šimundža & Company se pridružila naporima da se ova važna institucija održi u dobrom stanju i da bude sigurna i udobna za učenike i nastavnike. Mi smo ponosni što smo mogli doprinijeti ovom važnom projektu i doprinijeti kulturnoj baštini grada. Veselimo se nastavku ovog važnog projekta.

Client

Osnovna škola Petar Berislavić

Ugradnja drvenih prozora i vrata

ugradnja visokoenergetskih prozora prema specifikacijama projekta ugradnja vrata od sibirskog ariša prema nacrtu i projektu
Simundza_Skola_trogir